Toyota v Ženeve predstavila rád nových technológii


Medzi novinky a tých bolo veľa, ktoré automobilka predstavila sa zaradila technológia Hybrid Synergy Drive®, ktorá sa bude používať vo všetkých modeloch značky. Ďalšou novinkou bolo predstavenie konceptu Yaris HSD s hybridným pohonom.
Svetovú premiéru zažil aj model Prius+ s technológiou Plug In Hybrid.Bol predstavený aj nový prototyp auta s elektrickým pohonom a názvom EV, ktorý umožni až štyrom ľudom sa presúvať na kratšie vzdialenosti. A nakoniec FT – 86 II, ktorý demonštruje posun v pred aj medzi športovými autami.
Toyota aj naďalej demonštruje celému svetu, že hybridne pohony sú budúcnosťou mobility a preto v Ženeve predstavila svoje najnovšie technológie v tejto oblasti.
Yaris HSD Koncept poukazuje na to, že automobilka ma v pláne dávať technológiu Hybrid Synergy Drive aj do aut s nižšou triedou, malých aut, ktoré sú veľmi obľúbene najmä v Európe. Koncept ma priestranný interiér s inovatívnym dizajnom. Pohon HSD zaručuje vynikajúce hodnoty v spotrebe paliva a emisii.

Prius plus
Prius Plug - in Hybrid
Prius
EV prototyp
FT - 86 II Koncept

3 komentáre:

  1. Nechal jsem si před rokem jednu Toyotu dovézt ze Španělska a musím říct, že nelituju. Super stav v perfektní kondici. Jak tam nesolí, tak spodek úplně čistý. Vůbec nechápu, co kdo proti Toyotě má. Jen to mělo kompletně španělský software. Ale to vyřeší překlad auta do češtiny. Žádný problém, objednáte, přijedou, přeloží. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kdybych asi žila v nějaké západní Zemi, tak si klidně koupím i ta auta na elektrický pohon. Ale jak jsem Češka a vím že bych chtěla jednou naší zemi ekonomicky pomoct, tak je mi nevlastenecké nepodporovat závody které vyrábí díly škoda koupí evolučně lepšího elektrického vozu. Navíc se bojím i těch dobíječek.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To by mě teda zajímalo jak ti manažeři řídí ty velké firmy. Vždyť to je ostuda že je jich plno podinvestovaných nebo ne? Já třeba četla že někteří majitelé ani neznají https://www.julu.cz P2P půjčky. To je strašné, jak se mohli dostat tak vysoko?

    OdpovedaťOdstrániť