Nový Chevrolet Malibu sa bude predávať vo viac ako 100 štátoch

2013 Chevrolet Malibu
Dnes spoločnosť Chevrolet publikovala prvé informácie ohľadom svojho nového modelu Malibu. Automobilka tvrdí, že toto auto sa stane globálnym autom tejto značky - podľa plánov sa tento automobil bude predávať vo viac ako 100 krajinách sveta.


Prvá informácia, ktorú Chevrolet uverejnil je Teaser, na ktorom je dvojité zadné diódové svetlo, ktoré sa stáva vizitkou nového Malibu. Ďalším poznávacím znakom je typická, dvojitá mriežka chladiča vpredu, ktorá bola nedávno spozorovaná u testovacieho prototypu Chevrolet Malibu počas testov v Nemecku.

Technické údaje výrobca zatiaľ tají. Neoficiálne informácie zatiaľ tvrdia, že Chevrolet má v pláne ponechať štvorvalcové, benzínové motory s objemami 2.0l a 2.4l a šesťstupňovú automatickú prevodovku. Novinkou bude šesťvalcový motor a hybridný pohon, ktorý bol predstavený vo februári na báze Buick Regal Hybrrid. Pripomeniem, že hybridný pohon Regal bol po prvý krát predstavený na autosalóne v Chicagu. Regal pozostával z benzínového motora s výkonom 185 koní a elektromotorom s výkonom 15 koní.

Premiéru nové Malibu zažije v jeden deň 19.4., naraz na dvoch miestach, v Shanghai a New Yorku.

              


2 komentáre:

  1. Jejda, to vypadá fakt moc pěkně. Hlavně ty pneumatiky jsou fakt libové. :) Jednou bych se chtěl taky takovým sporťákem svést... Ale ne za pět tisíc na okruhu udělat dvě zatáčky a jeden sprint... Ideálně abych to sám parkoval v garáži.. To by bylo super :) Tak třeba někdy.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Auta jsou to moc pěkná, tak o tom žádná. Jen mi to teda přijde, že je to vlastně tak trochu nepraktické. Jako kde je pouzdro na panské peněženky? A tak dále? Měl jsem tu možnost se v jednom Chevie svézt a jako fakt mě překvapilo to, že to není zase tak moc pohodlné auto.

    OdpovedaťOdstrániť