Nemeckí automobilisti vyberajú Volkswagen

Volkswagen Polo
Autor: Volkswagen
Časopis «Auto Motor und Sport» uverejnil zoznam najobľúbenejších áut v Nemecku od začiatku roka 2011. Zoznam bol vytvorený na základe počtu mesačne prihlásených nových áut v krajine.

Najobľúbenejšími sa stali nemecké značky. Prvú trojku však obsadila iba jedna značka – Volkswagen, poradie je nasledovné: Golf, Passat, Polo.

Ale najväčšia otázka bola, ktorej značke sa podarí umiestniť ihneď za národným autom. Výsledky sú naozaj zaujímavé. Ihneď za Polom sa umiestnil Opel Astra, vo februári sa mu podarilo premiestniť na štvrtú pozíciu. Za Astrou nasleduje Opel Corsa a za ním na šiestej priečke BMW 5.

Novinkou v rebríčku top 50 sú Škoda Superb na poslednom mieste a Hyundai iX 35 o dve priečky vyššie, takže český výrobca je zastúpený naraz troma modelmi a kórejsky dvoma Hyundai iX 35 a Hyundai iX i30.

                    


1 komentár:

  1. Já bych VW stejně do rodiny nechtěla pokud by se nejednalo o Passat, to je velká láska. A jednu hlavní zásadu kterou u aut mám je nepití alkoholu před jízdou a často ani po ní. Docela jsem si zvykla na nealkoholické víno. Možná si říkáte co to je za blbost? No fakt! Poradím vám dokonce i jak vybrat nealkoholiké víno

    OdpovedaťOdstrániť