Nový Opel Zafira - z autosalóna na testy

Новый Opel Zafira: с выставки - на тесты
Po tom, ako spoločnosť Opel zoznámila návštevníkov  Ženevského autosalónu so svojou novinkou Zafirou, pustila sa do druhej fázy projektu, ktorou sú testy tohto auta. Podľa vyjadrenia spoločnosti, testy by mali byť ukončene  koncom leta.

Čierno -   biela kamufláž nechala viditeľnými len malo rozdielov medzi show carom a sériovo vyrábaným autom: tvar spätných zrkadiel, na spätnom nárazníku sa objavili reflexne prvky a stierač na zadnom okne. Na fotkách je možné uvidieť aj predné svetlá, ktoré budú mať diódové sekcie a zadné LED - diódové svetlá. Ešte je možné rozhľadieť časť prednej mriežky a obrysy nárazníkov.
Je známe, že interiér novej Zafiry bude mať veľa spoločného s Insigniou a novou Astrou. Hlavnou novinkou však bude novy systém Flex7, pomocou ktorého sa auto veľmi jednoducho a rýchlo dokáže pretransformovať zo sedem miestného na päť miestne.
Informácie o motorizácií zatiaľ zostávajú utajené, ale po neoficiálnym informáciám vieme, že konkurenti, ktorí boli rovnako predstavené v Ženeve Peugeot 5008 a Renault Grand Scenic budú poháňané dieselovými a benzínovými motormi s výkonom od 116 do 180 koni. Ženevský show car debutoval s turbo motorom 1,4l a systémom Stop&Start, ktorá významne prispieva k zníženiu spotreby paliva.
Svetová premiéra Zafiry sa bude konať na frankfurtskom autosalóne na jeseň v tomto roku.

Новый Opel Zafira: с выставки - на тесты

Новый Opel Zafira: с выставки - на тесты

Новый Opel Zafira: с выставки - на тесты

Новый Opel Zafira: с выставки - на тесты

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára