Predaj Škoda Auto Slovensko výrazne rástol aj vo februári


ŠKODA AUTO Slovensko dosiahla vo februári tohto roka v kategórii M1 trhový podiel 20,24 %, čím opätovne potvrdila pozíciu lídra na našom trhu.
972 predaných vozidiel znamená viac ako 96-percentný medziročný nárast.
Podiel ŠKODA AUTO Slovensko na trhu dosiahol vo februári 20,24 %
Najpredávanejším vozidlom sa stala Fabia 2 Combi
„Sme radi, že úspešný predaj, ktorý sme naštartovali v januári, pokračuje aj vo februári. Okrem akčných modelov Family s cenovým zvýhodnením sme pre klientov pripravili aj špeciálne akcie, ako napríklad možnosť kúpiť si skladové vozidlá za výhodné ceny prostredníctvom aplikácie na Facebooku či limitovanú edíciu Fabie Chic venovanú ženám vodičkám. Tešíme sa dôvere zákazníkov a veríme, že trend zo začiatku roka bude pokračovať aj v nasledujúcich mesiacoch,“ uviedol Robert Baumgartner, konateľ Škoda Auto Slovensko.
Spoločnosť dodala zákazníkom vo februári tohto roka o 478 automobilov kategórie M1 viac ako v porovnateľnom období roka 2010. ŠKODA AUTO Slovensko dosiahla v uvedenom mesiaci 20,24-percentný trhový podiel a potvrdila tak pozíciu výrazného lídra na trhu osobných automobilov.
Najobľúbenejším vozidlom sa vo februári stal model Škoda Fabia 2 Combi s počtom 241 predaných vozidiel. Nasledovala Fabia 2 (154 kusov) a stále obľúbený model Octavia Tour (147 kusov).
Model
Počet predaných kusov
Fabia 2
154
Fabia 2 Combi
241
Octavia Tour
147
Octavia Tour Combi
29
Octavia 2
136
Octavia 2 Combi
84
Superb 2
23
Superb 2 Combi
40
Yeti
50
Roomster
68
Spolu
989
9.3.2011 - - Lucia Busquet, PR manager, ŠKODA AUTO SLOVENSKO s.r.o.

3 komentáre:

  1. My máme tiež Octaviu. Bývame na dedine a tu sa toľko nekradne, takže o naše auto nemám taký strach. Auto máme naviac aj v garáži, takže je pekne schované. Keď nechávam auto zaparkované niekde vonku, tak kontrolujem, aby bolo naozaj zamknuté. Auto zamykám pomocou vystrelovacieho kľúča , takže sa mi vo vrecku nepletie a nevadí mi tak, že u neho nemám bezkľúčový systém.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vůbec se nedivím. Sám mám autokarosárnu a právě se Škodovkami k nám lidé jezdí nejčastěji. Jsou u nás prostě nejpopulárnější. Řešíme hlavně různé pomačkané plechy atd. Právě kvůli tomu se teď do firmy chystám nakoupit nějaké nové mašiny a v této souvislosti jsem narazil na firmu Canmet. Díval jsem se a moc jsem toho o nich nenašel. Nemá s nimi někdo náhodou nějakou zkušenost?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky mě moc nepřekvapuje, že se u nás škodovky takto prodávají. Taky patřím mezi zaryté škodovkáře. Když už jsme u toho, nemáte nějaký tip na nějaké dobré pneumatiky na dvojkovou Fabii? Něco, co by nebylo moc drahé a zároveň ani vyloženě nekvalitní. použité pneumatiky by mi taky asi nevadily.

    OdpovedaťOdstrániť