Mercedes-Benz testuje vo Švédsku nový sedan triedy S

Mercedes-Benz тестирует в Швеции новый седан
V týchto dňoch lovci senzácií objavili vo Švédsku testovací tím Mercedes-Benz, ktorý testuje prototyp sedana triedy S novej generácie.

Prvé testy tento prototyp absolvuje zamaskovaný pod staršiu verziu no na posledný test musel absolvovať bez maskovania schovaný iba pod čiernu fóliu.
Mercedes triedy S novej generácie aj keď pôsobí trochu objemnejším dojmom od staršej generácie, ale podarilo sa v ňom zachovať uznávanú siluetu staršieho modelu. Vonkajší vzhľad je spravený v štýle konceptu F800 Style-na fotkách je vidieť diódovú optiku v predu a väčšie, objemnejšie spätné zrkadlá.

Mercedes novej generácie bude poháňaný nielen motormi s vnútorným spaľovaním, ale aj hybridnými motormi – dobíjanie batérií bude možné aj prostredníctvom zásuvky. Očakáva sa, že hybridná verzia bude poháňaná 3.0 l benzínovým V6 motorom a elektromotorom s výkonom 60 koní. Priemerná spotreba paliva by nemala byť vyššia ako 3,2 l na 100 km. Nový mercedes S triedy Hybrid by nemal byť iba úsporný ale bude aj dostatočne rýchlym. Na stovku dokáže zrýchliť za vynikajúcich 6 sekúnd.
Svetová premiéra sa uskutoční až na budúci rok.

Mercedes-Benz тестирует в Швеции новый седан

Mercedes-Benz тестирует в Швеции новый седан

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára