Ďalšia generácia Volkswagen New Beetle zažije debut v Ázii

New Volkswagen Beetle
Autor: motorautorithy.com
Podľa informácií, ktoré kolujú na internete sa nemecký koncern Volkswagen rozhodol zmeniť miesto prvej prezentácie novej generácie New Beetle, ktorá sa mala uskutočniť v New Yorku a presunúť ju do Shanghaja.

Rozhodnutie urobilo vedenie skupiny, ktoré chce týmto krokom ukázať dôležitosť Čínskeho trhu, na ktorom sa Volkswagen usiluje o zvýšenie predajnosti svojich áut. Motor show v Shanghai sa uskutoční o tri dni skôr ako show v New Yourku.

Nová generácia Beetle zachová všetky vonkajšie a vnútorné črty rodiny Beetle, ale veľkou zmenou budú nové motory. Je známe, že medzi pohonnými jednotkami bude niekoľko benzínových a dieselových motorov s výkonom od 105 do 210 koní. Výrobca bude ponúkať možnosť zákazníkom kúpiť aj auto s hybridným pohonom, ktorá bude pozostávať z benzínového motora s objemom 1.4 l a výkonom 150 koní a elektromotora s výkonom  27 koní. V závislosti od stupňa výbavy zákazník sa bude môcť rozhodnúť medzi manuálnou alebo dvojspojkovou automatickou prevodovkou, ktorá sa v Beetle použije po prvé.

Výroba tohto modelu sa sústredí do Južnej a Strednej Ameriky.

Začiatok show v Shanghai pre novinárov je naplánovaná na 19.4. a o tri dni neskôr ju bude môcť navštíviť každý návštevník.
   

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára